Follow us on Facebook

 • Gratis verzending

  Gratis verzending va €100,- Hieronder slechts €4,95 verzendkosten. Afhalen kan ook.

 • E-mail of bel ons

  Ons telefoonnummer 06 203 554 73.

  Ons e-mailadres: verkoop@tvheroes.nl

 • Altijd leuke acties en kortingen

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Facebook voor alle acties!

Brandweerman Sam Speelgoed

Meer dan 60 unieke speelgoed artikelen!

Bij TVHEROES kunt u meer dan 60 verschillende Brandweerman Sam speelgoed artikelen bestellen. Wij hebben hiermee het meest uitgebreide assortiment van Nederland en België. Jupiter de Bluswagen, Venus, de Helicopter, en Neptunes de reddingsboot. Het complete Piekepolder dorp vind je bij ons, inclusief de bewoners!

Ook hebben wij uniek Paw Patrol, Masha en de Beer en Peppa Pig speelgoed verkrijgbaar.

Gratis verzending vanaf €100, hieronder slechts €4,95 verzendkosten.

De Brandweerman Sam speelgoed specialist van Nederland

Jupiter de bluswagen, Wallaby de reddingshelicopter, en alle bekende Brandweerman Sam actiefiguren van TV vind je in onze webwinkel.

Speelgoed van Brandweerman Sam bestel je bij TVHEROES. De Brandweerman Sam winkel van Nederland

Naast het Brandweerman Sam speelgoed hebben wij ook nog exclusieve speelgoed collecties van Masha en de Beer, en Peppa Pig. Wij hebben alle artikelen op voorraad in ons magazijn.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging via de e-mail, en ontvangt u nog een aparte e-mail met de track en trace gegevens van PostNL. 

Bij ons vind je geen duizenden artikelen die je overal kunt krijgen, maar een beperkte selectie van speelgoedmerken en artikelen die je vrijwel niet in de winkel kunt kopen. Alle artikelen die wij verkopen zijn origineel. Waar de grote reguliere speelgoedwinkels soms maar 5 verschillende artikelen uit een collectie opnemen, vind je de complete collectie bij ons.

Dit concept maakt ons uniek, en klanten waarderen dit enorm. TVHEROES: UNIEK IN SPEELGOED.

Onze partners:

TVHEROES is partner van Bol.com         Je Brandweerman speelgoed wordt thuis bezorgd via PostNL         Bij TVHEROES betaal je veilig via iDeal en Mr. Cash van Sisow         Speelgoed van Simba Dick is verkrijgbaar bij TVHEROES        Paw Patrol speelgoed van Spinmaster        Robocar Poli van Silverlit bestel je bij TVHEROES