TVHEROES bezorgd via PostNL. Veilig snel en betrouwbaar

Wie komt mijn bestelling afleveren ?

In principe versturen wij al onze bestellingen met PostNL / TNT. Als uw bestelling is verzonden ontvangt u een track en trace nummer waarmee u de zending kunt volgen. In België worden onze zendingen overgedragen aan B-Post. 

-

-

Wat zijn de verzendkosten ?

De verzendkosten bedragen € 4,95 voor Nederland, en € 12,50 voor zendingen naar België. Gratis verzending vanaf 100,- In België zijn wij ook de grootste Brandweerman Sam speelgoed winkel. 

-

-

Ik was niet thuis op het moment van aflevering, wat nu ?

Geen probleem. De chauffeur van PostNL zal de eerste volgende werkdag nogmaals bij u langskomen. Bent u dan weer niet thuis dan zal het pakket naar het dichts bijzijnde PostNL depot worden gebracht waar u het zelf kunt afhalen.

-

-

Verkeerd artikel ontvangen ?

Orders klaarzetten blijft mensenwerk. Het kan dus voorkomen dat u per abuis een fout artikel heeft ontvangen. Neem dan altijd direct contact met ons op zodat wij het juiste artikel kunnen leveren.  Ons e-mailadres isverkoop@tvheroes.nl

-

-

Retourneren.

Het voorkomen dat u een product wilt retourneren om welke reden dan ook. U dient hiervoor altijd eerst contact op te nemen met ons via de e-mail op verkoop@tvheroes.nl o.v.v. het bestelnummer en de reden. Wij nemen uitsluitend artikelen retour welke in de originele verpakkingen zitten. U krijgt een retourennummer welke u dient te vermelden bij de retourzending. De retour kosten zijn altijd voor rekening koper, tenzij het natuurlijk onze fout is. 

-

-

Herroepingsrecht

-

-

U heeft als consument herroepingsrecht. Dit houd in dat u 14 dagen na levering de tijd heeft om onze Brandweerman Sam artikelen te beoordelen. U mag de Brandweerman Sam speelgoed artikelen in deze periode bekijken en beoordelen. Mocht u niet tevreden zijn met het product, dan kunt u zonder opgave van reden het artikel retourneren naar ons. ( Verzendkosten zijn voor uw eigen rekening ) Ook moet het artikel(en) in de originele staat en in een onbeschadigde verpakking zitten. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, neem dan eerst wel contact met ons op. Stuur nooit zonder toestemming iets retour.

-

-

Overige vragen ?

Heeft u een specifieke vraag of opmerking over de levering of uw bestelling ? Neem dan contact op viaverkoop@tvheroes.nl 

-

-

Ons adres:

TVHEROES

de Draei 16-O

8621 CZ HEEG

(Afhalen alleen op afspraak)