Magazijn TVHEROES Heeg |Brandweerman Sam speelgoed

-

-

TVHEROES is opgericht in 2011 en is een onderdeel van Handelsonderneming Hoekstra te Heeg. Onze doelstelling was om speelgoed te verkopen die je normaal gesproken niet zo snel in de reguliere speelgoedwinkels zou vinden. Traditionele speelgoedwinkels nemen vaak maar enkele (veelal de populairste) artikelen op uit een bepaalde collectie, en de rest is niet leverbaar. Dit vonden wij erg jammer toen we zelf kinderen kregen.

-

-

We zijn toen begonnen met het importeren van Brandweerman Sam speelgoed vanuit diverse landen. Ieder land had unieke artikelen die daar erg populair waren, en dit concept sloeg direct aan bij ons. Binnen 1 maand sinds de release van TVHEROES hadden we al meer dan honderd klanten.

-

-

Complete collecties

-

-

TVHEROES richt zich nog steeds op het verkopen van complete of zo uitgebreid mogelijke speelgoed collecties van bepaalde thema's. Veelal zijn dit TV series die op dit moment nog steeds erg actueel en populair zijn. Hierbij moet u denken aan Brandweerman Sam, Paw Patrol, Peppa Pig, en Masha en de Beer speelgoed. Verwacht bij ons geen duizenden artikelen, maar een beperkte en vooral selectieve collectie van speelgoed die je in de winkel niet snel zult vinden. Dat is de kracht van ons bedrijf. Ons motto: Uniek in speelgoed.

-

-

Daar wij nog steeds een klein bedrijf zijn (3 medewerkers) kunnen wij razendsnel schakelen op trends en bepaalde assortimenten. Onze klanten waarderen dit. Lees ook onze reviews. Ook zijn de communicatielijnen bij ons erg kort zodat wij uw vraag altijd snel kunnen beantwoorden, veelal binnen 1 dag, ook in het weekend. Ieder jaar bezoeken wij alle speelgoedbeurzen om de leukste collecties  in te kopen voor onze klanten.

-

-

Trends

-

-

Bij TVHEROES zijn we echte trend watchers! We vinden speelgoed leuk, en dit laten we aan iedereen weten. Ieder jaar gaan we met complete team naar de Spielwarenmesse om de laatste nieuwtjes en trends te bekijken. Ook maken we dan complete fotoreportages van het laatste nieuws, en plaatsen deze op onze Facebook pagina.

-

-

Samenwerking?

-

-

Heef u een leuk idee, of bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan even contact op met ons via verkoop@tvheroes.nl